the-lock-kids-summer-camp-academy2.jpg

Κανόνες ασφάλειας Covid -19

Image

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID–19 μας δημιούργησαν έντονο προβληματισμό αναφορικά με τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου καλοκαιρινού προγράμματος καθώς οι κανονισμοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναφορικά με τις ομαδικές δραστηριότητες είναι ιδιαίτερα δεσμευτικοί.

Δεσμευόμαστε ότι έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ψυχαγωγία και τη γνώση προσφέροντας μια εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία στα παιδιά, τηρώντας πάντα το σύνολο των υγειονομικών μέτρων που είναι απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

 Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών

θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

«Προσέχουμε για να έχουμε» την υγεία μας και «Μένουμε Ασφαλείς» ακολουθώντας τα παρακάτω:

 • Μικρές ομάδες παιδιών, με μέγιστο αριθμό τα 10 παιδιά / ομάδα
 • Χρήση μάσκας – γαντιών από το σύνολο του προσωπικού
 • Ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων στο χώρο
 • Ύπαρξη χειρουργικών μασκών και γαντιών (σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης)
 • Εβδομαδιαία απολύμανση των χώρων από ειδικό συνεργείο. Καθημερινή απολύμανση των χώρων από το προσωπικό.

Επιπλέον κανόνες :

 • Σταδιακή είσοδος στη reception για την παράδοση του παιδιού.
 • Χρήση αντισηπτικού στο χώρο της υποδοχής.
 • Θερμομέτρηση του παιδιού και σε περίπτωση που η θερμοκρασία του είναι υψηλότερη του φυσιολογικού, δεν του επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του εργαστηρίου.
 • Απαγόρευση εισόδου των γονέων στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου.
 • Παροχή ατομικού πακέτου υλικών χειροτεχνίας / κατασκευών, τα οποία διατηρούνται στο χώρο και στο τέλος κάθε εβδομάδας παίρνει το παιδί μαζί του.
 • Στην αρχή της πρώτης ημέρας κάθε εβδομάδας αφιερώνουμε χρόνο στους κανόνες προστασίας (αποστάσεις, βήχας, φτέρνισμα, άγγιγμα προσώπου, πλύσιμο χεριών). Σύντομες υπενθυμίσεις καθημερινά, ιδιαιτέρως πριν από κάθε γεύμα.
 • Στα εργαστήρια STEM τα παιδιά χρησιμοποιούν αντισηπτικό πριν την έναρξη και μετά την ολοκλήρωση και ο εξοπλισμός απολυμαίνεται κατά τη διαδοχή των τμημάτων
 • Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει οποιοδήποτε σύμπτωμα, μεταφέρεται στο χώρο της υποδοχής, όπου υπάρχουν μάσκες, γάντια και αλκοολούχο αντισηπτικό και ενημερώνονται οι γονείς του για την άμεση παραλαβή του.
 • Τα γεύματα που προσφέρονται (πρωινό και  δεκατιανό) είναι ατομικά συσκευασμένα και δεν εμπλέκεται το προσωπικό μας στην παρασκευή ή το σερβίρισμά τους.
 • Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μεγάλο παγούρι νερό.  

To πρώτο Escape Room στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα παιδιά

Image
Αναζητάτε μια δραστηριότητα για τα παιδιά σας η οποία να συνδυάζει διασκέδαση και μάθηση;
Η εταιρία μας προσφέρει έναν εξειδικευμένο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να ακονίσουν το μυαλό τους, να εξασκήσουν τις ικανότητές τους και να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια σε ένα από τα θεματικά μας δωμάτια απόδρασης διάρκειας 60 λεπτών.
Ένας εναλλακτικός και πρωτότυπος τρόπος διασκέδασης που θα αγαπήσουν και θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους!
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς και εμψυχωτές με πολυετή ενασχόληση στο αντικείμενο, οι οποίοι φροντίζουν για την ανάπτυξη διάφορων κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η αυτοσυγκράτηση, η αλληλοϋποστήριξη και η σωστή επικοινωνία.
Με τη σωστή καθοδήγηση, μέσω της εξερεύνησης του χώρου και των διαφόρων δοκιμασιών τις οποίες καλούνται να φέρουν εις πέρας τα παιδιά, καλλιεργούνται η παρατηρητικότητα, η συνδυαστική σκέψη, η εφευρετικότητα και η φαντασία, που σε συνδυασμό με τη διασκέδαση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία με τα παιδιά.
Ταυτόχρονα, μέσω της συμμετοχής στο παιχνίδι, διευκολύνεται η ταυτοποίηση διαφόρων πτυχών της προσωπικότητας (πχ. ηγετική ικανότητα, δυσκολία στη συγκέντρωση κτλ.) καθώς και η διαμόρφωση μιας εξατομικευμένης προσέγγισης του κάθε παιδιού.
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
Γαρυττού 166B
15343, Αγία Παρασκευή
(Μετρό Δουκ.Πλακεντίας)
Τηλέφωνο:
+30 2155353413
+30 6944252191